Verwarm de oven voor op 200°C. Was de rode bieten en snijd in parten. Verwijder het loof en de harde kern van de venkel en snijd in parten. Houd het venkelloof apart. Meng de rode biet met 1/3 van de olijfolie en leg aan één kant van een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de venkel met ½ van de overige olijfolie en leg aan de andere kant van de bakplaat. Breng op smaak met peper en zout en rooster 35 min. in de oven.
2
Verhit ondertussen een koekenpan met de overige olijfolie. Braad de kippenpoten 20 min. rondom aan.
3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook. Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
4
Hak de amandelen grof. Verdeel de couscous en geroosterde groenten over de borden en leg op elk bord een kippenpoot. Garneer met de amandelen en het venkelloof.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.