Print opties

Sluiten

Couscousbowl met Marokkaanse kip en abrikozen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de kipfilet in blokjes en meng met de ras el hanout kruiden en de helft van de olijfolie.
2
Snijd de tomaten en komkommer in blokjes. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Hak de abrikozen en peterselie grof.
3
Pers de helft van de citroen uit en meng dit samen met de overige olijfolie door de tomaten, komkommer, rode ui, abrikozen en peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
4
Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de gemarineerde blokjes kipfilet op middelhoog vuur tot ze bruin kleuren. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de kip verder garen.
5
Schep de couscous in een diep bord. Schep de salade hierover en voeg de kip toe. Pluk de blaadjes van de takjes munt en snijd fijn. Strooi de munt over de couscousbowl en serveer eventueel met een partje citroen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.