Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de courgette over de lengte en snijd de courgette in dunne halve maantjes.
2
Verdeel de paprika over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 15 min. in de oven.
3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de couscous volgens de aanwijzingen op de zout. Giet af, meng de tomatenpuree door de couscous en breng op smaak met peper en zout.
4
Verhit een pan met de olijfolie en verwarm de pulled pork 7 min.
5
Haal de paprika uit de oven, verwijder de steel en zaadlijsten en snijd in stukken van 2 cm. Verkruimel de witte kaas grof.
6
Meng de courgette, witte kaas, paprika en veldsla door de couscous. Verdeel de couscoussalade over de borden en leg de pulled pork erop.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.