Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Voorkeur
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Inspiratie
Inspiratie
Wat eten we vandaag?
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Voorkeur
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Inspiratie
Wat eten we vandaag?
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Crackers met peer en gorgonzola
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1 peer
1 el ongezouten roomboter
50 gr gorgonzola
8 zeezout crackers
30 gr ongezouten walnoten
1
Snijd de peer in plakken van 5 mm dik. Verhit de roomboter in een pan en bak de peer op hoog vuur tot deze begint te kleuren.
2
Smeer intussen de gorgonzola over de crackers en leg hier de gebakken peer op. Hak de walnoten grof en verdeel deze over de toast met peer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.