Rasp de helft van de schil van de sinaasappel. Let op: zorg ervoor dat je alleen de oranje laag schil raspt. Meng de sinaasappelrasp op een schoteltje met de suiker. Snijd de sinaasappel door de helft en snijd één helft in plakjes. Pers de andere helft uit en schenk het sinaasappelsap in een kan.
2
Maak de rand van het glas vochtig door er met een sinaasappelschijfje overheen te wrijven. Dip de rand in de sinaasappelsuiker. Doe vervolgens een aantal sinaasappelschijfjes en een takje munt in het glas en zet er een rietje in.
3
Voeg het cranberrysap en ginger beer toe aan de kan met sinaasappelsap en roer door. Schenk het cranberry-ginger beermengsel in de glazen en voeg ijsblokjes toe.
Tip: voeg 5cl wodka toe voor een alcoholische cocktail.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.