Print opties

Sluiten

Crispy avocado salade

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Rooster in een droge koekenpan de sesamzaadjes in 2 min. goudbruin en schud op een bord.
2
Pel en snijd de sjalot in halve maantjes. Halveer de avocado’s, verwijder de pit, schep het vruchtvlees eruit en snijd in partjes.
3
Pers het sap uit de limoen. Meng de mayonaise met het limoensap en de sesamolie. Pel en pers de knoflook erboven en breng de dressing op smaak met peper en zout.
4
Leg de avocado’s op een schaal. Verdeel de kikkererwten, maïs, sjalot en granaatappelpitjes erover. Besprenkel de salade met de limoen-sesam dressing. Hak de koriander grof en bestrooi met de sesamzaadjes over de salade.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.