Print opties

Sluiten

Crispy geitenkaas salade met vijgen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de airfryer voor op 200°C. Snijd de geitenkaas in 10 gelijke schijfjes (per 2 personen). Klop het ei los in een kom. Doe de bloem in een kom en de paneermeel in een andere kom. Haal de geitenkaas door de bloem, door het losgeklopte ei en door het paneermeel. Bak de geitenkaas 8–10 min. goudbruin en krokant in de airfryer.
2
Halveer de cherrytomaten. Snijd de vijgen in partjes. Meng de sla met cherrytomaten, vijgen, frambozen en walnoten in een kom.
3
Maak een dressing van de olijfolie, balsamicoazijn, mosterd, honing en wat peper en zout. Schenk de dressing over de salade en meng door.
4
Verdeel de warme crispy geitenkaasschijfjes over de salade en serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.