Print opties

Sluiten

Crispy prosciutto caprese hapjes

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor tot 175°C. Verdeel de plakken prosciutto over de openingen van je muffinvorm en vouw de ham een beetje naar binnen zodat er bakjes ontstaan. Bak 5 min. in de oven en laat uitharden op een rekje.
2
Verhit ondertussen een droge koekenpan zonder olie of boter en toast de pijnboompitten 3-5 min. Blijf bij de pan en blijf goed roeren zodat de pijnboompitten niet aanbranden.
3
Verdeel de mozzarellabolletjes, zongedroogde tomaten en pijnboompitten over de prosciutto bakjes. Pluk de basilicum en verdeel over de prosciutto bakjes. Leg de crispy prosciutto caprese hapjes op een serveerschaal en verdeel de balsamicocrème in strepen over het geheel.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.