Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat volledig afkoelen.
2
Verwarm de crispy chili olie in een pan. Druk de rijst in een platte laag in de koekenpan met antiaanbaklaag en bak op middelhoog vuur zonder te roeren, tot de onderkant krokant en goudbruin is. Dit duurt ongeveer 5-6 min.
3
Klop de eieren los met een wat peper en zout. Schenk het ei over de crispy rijst. Plaats een deksel op de pan en bak 3-4 min.
4
Verhit in een andere pan de olijfolie op hoog vuur en bak de bimi 3 min. tot warm en knapperig.
5
Verdeel de bimi, maïs, koolmix en taugé over de omelet. Garneer met de kewpie mayonaise, srirachamayonaise en zwarte sesamzaadjes. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.