Print opties

Sluiten

Crispy spicy pindatofu met noedels

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Haal de tofu uit de verpakking en druk met je hand het vocht uit het blok. Snijd de tofu in kleine blokjes. Snijd de bimi in kleine delen. Halveer de puntpaprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes.
2
Bereid de bruine rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit de olijfolie in een wok en bak de blokjes tofu in een snufje zout tot ze kleuren. Voeg de bimi toe en bak 5 min. mee tot de bimi gaar is, maar nog wel een bite heeft. Voeg de paprika toe en bak 1 min. mee.
4
Maak ondertussen in een kom een saus van de pindakaas, sambal oelek, ketjap manis en gembersiroop. Voeg toe aan de wok en schep door. Voeg de noedels toe aan de pan en meng goed.
5
Verdeel de noedels over de borden en serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.