Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit een pan en smelt de roomboter hierin.
2
Rol het croissantdeeg uit en snijd beide rollen over de breedte in 3 gelijke stukken. Snijd deze stukken vervolgens over de lengte in 3 gelijke plakken, leg de plakken om de 3 cm trapsgewijs op elkaar. Verdeel de bosbessenjam over het eerste stuk deeg en rol op. Begin aan de kant waar het deeg schuin op elkaar ligt.
3
Vet de muffinvorm in met de gesmolten roomboter en leg de croissantrolletjes hierin.
4
Plaats de muffinvorm 15 min. in de oven. Halveer ondertussen de blauwe bessen en haal de blaadjes van de takjes munt.
5
Haal de croissantmuffins uit de oven en verdeel de poedersuiker, blauwe bessen en muntblaadjes erover.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.