Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte). Snijd het stokbrood in plakken van ongeveer 1,5 cm dik. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 6 min. tot ze goudbruin en knapperig zijn. Laat afkoelen.
2
Halveer ondertussen de cherrytomaten en meng ze in een kom met de balsamicoazijn. Pluk de blaadjes van de basilicum en peterselie en voeg toe aan de tomaten. Laat minimaal 5 min. marineren.
3
Halveer de avocado, verwijder de pit en voeg het vruchtvlees toe in een hakmolen. Pers het sap van de limoen uit en voeg samen met wat peper en zout toe. Mix tot een gladde mousse en schep in een spuitzak met spuitmondje.
4
Spuit een toef avocadomousse op elke crostini. Verdeel de gemarineerde tomaten erover en garneer met de eetbare viooltjes en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.