Print opties

Sluiten

Crostini met biefstuk chimichurri en burrata

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte). Snijd het stokbrood in plakken van ongeveer 1,5 cm dik. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 6 min. tot ze goudbruin en knapperig zijn. Laat afkoelen.
2
Pel en snipper de sjalot. Pel en hak de knoflook fijn. Snijd de rode peper fijn. Hak de peterselie en oregano grof. Meng in een kom met de olijfolie en balsamicoazijn tot een grove chimichurri. Breng op smaak met peper en zout.
3
Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de roomboter in een koekenpan en bak de biefstuk 2–3 min. per kant voor medium-rare resultaat. Laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie en snijd in dunne plakjes.
4
Scheur de burrata voorzichtig open. Ris de takjes rozemarijn. Verdeel de burrata over de crostini, gevolgd door de biefstuk. Top af met chimichurri en rozemarijn en serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.