Print opties

Sluiten

Crostini met tonijn sashimi en mango salsa

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte). Snijd het stokbrood in plakken van ongeveer 1,5 cm dik. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 6 min. tot ze goudbruin en knapperig zijn. Laat afkoelen.
2
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd ½ van de jalapeño in kleine blokjes. Snijd de overige jalapeño in plakjes en houd apart ter garnering. Pel en snipper de rode ui. Snijd de komkommer en cherrytomaten in kleine blokjes. Meng alles in een kom tot een salsa. Pers het sap uit de limoen en breng de salsa op smaak met limoensap en peper en zout.
3
Snijd de tonijn sashimi in dunne plakjes.
4
Beleg de crostini met tonijn sashimi en wat mango salsa. Top af met wasabi parels, sesamzaadjes en de plakjes jalapeño en serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.