Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd het brood in plakken van 2 cm dikte en smeer in met de helft van de olijfolie. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 5 min. in de voorverwarmde oven.
2
Verhit de resterende olijfolie in een pan en bak de vegan kip in 5 min. goudbruin.
3
Schil de mango en snijd langs de pit het vruchtvlees van de mango af. Snijd de mango in kleine blokjes. Meng samen met de kokosyoghurt, mayonaise, citroensap, ¾ van de Verstegen Kerrie, ¾ van de Verstegen Zwarte peper en het Verstegen Zeezout tot een salade.
4
Snijd de bieslook fijn. Snijd 4/5 van de minikomkommers in dunne plakken en schaaf met een kaasschaaf linten van de andere minikomkommers. Snijd de citroen in partjes.
5
Serveer het geroosterde brood met de vegan kip kerrie salade, bieslook, komkommer, citroenpartjes, de resterende Verstegen Zwarte peper en resterende Verstegen Kerrie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.