Ontpit de dadels. Voeg de dadels, geraspte wortel, ahornsiroop, 50 gr pecannoten, zout en kaneel toe aan een keukenmachine. Mix dit tot een kruimelige vulling. Voeg de gepofte spelt toe en roer goed door elkaar. Vul een siliconen bakvorm reep met de carrot cake vulling en zet dit voor 3 uur in de vriezer.
2
Smelt de witte chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Dip de repen in de gesmolten witte chocolade en plaats op een bord met bakpapier. Hak de overige pecannoten fijn en verdeel over de repen. Zorg ervoor dat de witte chocolade nog niet hard is geworden.
3
Zet de repen voor minimaal 30 min. in de koelkast, zodat de chocolade weer hard wordt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.