Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakevorm in met 10 gr roomboter en bekleed met bakpapier.
2
Prak de bananen in een kom. Smelt 150 gr roomboter. Meng de eieren, 100 gr lichte basterdsuiker, kristalsuiker, kaneel, vanille-extract en gesmolten boter door elkaar. Voeg 200 gr tarwebloem, bakpoeder, het zout en 30 gr parelsuiker toe en roer tot een glad beslag. Schep in de cakevorm.
3
Meng 150 gr ongezouten roomboter met 100 gr lichte basterdsuiker en 80 gr tarwebloem voor de kruimel topping tot grove kruimels. Verdeel over het beslag en bestrooi met 20 gr parelsuiker.
4
Bak het crunchy kaneel bananenbrood in ca. 60 min. goudbruin en gaar. Laat afkoelen op een rooster.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.