Laat het jackfruit uitlekken en snijd in grove stukken. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de aubergine en paprika in blokken van ongeveer 1 bij 1 cm. Snijd de tomaten in stukken.
2
Verwarm de kokosolie in een pan en fruit de ui glazig. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Laat niet bruin worden. Voeg de Verstegen Kruidenmix Curry Tandoori toe en bak voor 1 min. mee.
3
Voeg het jackfruit, aubergine en paprika toe bak voor 2 min. op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de tomaten, erwtjes, kokosmelk en het sap van een halve limoen toe en roer door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
4
Bereid het naambrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de andere helft van de limoen in partjes.
5
Serveer de curry met de resterende limoen, koriander en naanbrood.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.