Print opties

Sluiten

Currysoep met pangasiusfilet

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Bereid de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet de kikkererwten in een zeef en spoel af onder de koude kraan. Laat uitlekken.
2
Pel en snipper ondertussen de ui en knoflook fijn. Halveer de kool, verwijder de harde kern en snijd in dunne repen.
3
Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit de ui, knoflook en currypasta 3 tot 4 min. op laag vuur tot deze begint te geuren.
4
Voeg voorzichtig 500 ml water en het bouillonblokje toe aan de currypasta. Breng aan de kook.
5
Voeg de kikkererwten en Chinese kool toe en verwarm op middelhoog vuur een paar minuten mee.
6
Dep de pangasiusfilet droog en snijd in stukjes van ongeveer 3 cm. Breng op smaak met peper. Voeg deze toe aan de bouillon samen met de cherrytomaatjes. Laat dit 10 min. in de soep mee garen.
7
Snijd de bosui in ringen en voeg deze de laatste 2 min. toe.
8
Serveer in diepe borden samen met de rijst.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.