Print opties

Sluiten

Dadel bark

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 15min

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
1
Bekleed een bord of kleine schaal met bakpapier. Snijd de dadels in, haal de pitten eruit en plaats ze op het bakpapier. Leg hier een vel bakpapier overheen en gebruik een deegroller of glas om de dadels plat te drukken. Haal het bakpapier er weer vanaf.
2
Hak de pecannoten en pistachenoten grof. Verdeel de pindakaas over de dadels heen. Smelt de chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Schenk de gesmolten chocolade over de dadels.
3
Verdeel de gedroogde cranberries, pecannoten en pistachenoten over de chocolade. Zet de dadel bark voor minimaal 1 uur in de koelkast zodat de chocolade weer hard wordt.
4
Haal de dadel bark uit de koelkast en breek in stukken.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.