Print opties

Sluiten

Dahl met linzen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de kurkuma, gember en garam masala toe en laat 1 min. meebakken.
2
Voeg de kokosmelk en tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook. Spoel ondertussen de linzen onder stromend water. Voeg de linzen toe en laat het geheel 20 min. doorkoken op laag vuur. Roer regelmatig door.
3
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Serveer de dahl samen met de rijst en spinazie. Pluk de takjes koriander en strooi vlak voor serveren over het gerecht.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.