Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de rode peper in ringen en de tomaten in parten. Was de linzen schoon met water en laat uitleken.
2
Verhit de zonnebloemolie in een grote pan op middelhoog vuur en bak de ui en knoflook glazig. Voeg de Verstegen mosterdzaad gemalen, Verstegen kurkuma gemalen, Verstegen gember gemalen en de Verstegen World Spice Blend Garam Masala toe en bak mee voor 1 min. zodat de smaken van de kruiden goed vrijkomen. Voeg de tomatenpuree en helft van de gesneden rode peper toe en bak nogmaals voor 1 min. Voeg vervolgens de kokosmelk, spinazie en helft van de tomaten toe en roer goed door elkaar tot de spinazie is geslonken. Laat 10 min. op middelhoog vuur verwarmen.
3
Schep de dahl in de kommen en garneer met de resterende rode peper, tomaat en verse koriander. Serveer met de papadums.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.