Hak de paksoi in grove stukken. Verwarm de bouillon in een pan en voeg de bimi toe zodra het kookt. Kook de bimi in 6 min. beetgaar. Voeg de laatste 2-3 min. de paksoi en noedels toe.
2
Snijd de bosuitjes in ringen en zet apart.
3
Meng het gehakt met de Chinese vijfkruidenpoeder en chilivlokken in een mengkom en breng verder op smaak met wat zout.
4
Bak het gehakt in een droge koekenpan bruin en krokant. Voeg de pittige chilisaus en honing toe en schep 1-2 min. om.
5
Meng in een kommetje sojasaus, sesamolie en chili-olie. Haal de groenten en noedels uit de bouillon en roer de soja-chilidressing door de groenten en noedels. Verdeel over de borden.
6
Garneer de noedels met het gebakken gehakt en de bosuitjes.
7
Extra pittig? Bestrooi de noedels dan met chilivlokken.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.