Print opties

Sluiten

Deconstructed lasagne met ‘nduja en burrata

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
55 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 220°C (grillstand). Snijd de tomaten in grove stukken. Pel en hak de knoflook fijn. Leg de tomaten en knoflook in een ingevette ovenschaal en bak 25 min. in de oven tot de tomaten goudbruin beginnen te kleuren.
2
Haal de tomaten en knoflook uit de oven en voeg samen met de maggi, het water en wat peper en zout toe aan de blender. Mix tot een gladde saus.
3
Kook de lasagnebladen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat iets afkoelen en trek uit elkaar in grove stukken. Mix de lasagnebladen met de tomatensaus en roer goed door.
4
Verwarm ondertussen de ‘nduja in een klein kookpannetje. Rasp de courgette in slierten. Rol de courgette op tot roosjes.
5
Verdeel de lasagnebladen met saus over de borden gevolgd door de courgetteroosjes. Verdeel de ‘nduja over de lasagne, gevolgd door de burrata. Pluk de blaadjes van het basilicum en garneer de lasagne met het basilicum. Breng op smaak met peper en zout en serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.