Verwarm de boter in een pan en voeg hier de runderriblappen aan toe. Bak ze rondom aan, haal uit de pan en leg even apart. Houd het vuur aan.
2
Pel en snipper de ui en fruit aan in dezelfde pan waarin net de runderriblappen zijn aangebakken. Voeg de bouillon toe samen met de laurierblaadjes, takjes tijm en kruidnagel. Breng aan de kook.
3
Voeg de runderriblappen samen met de ontbijtkoek, het paprikapoeder, de mosterd en azijn toe. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Roer door en laat 2 uur stoven totdat het vlees uit elkaar valt in draadjes.
4
Breng ondertussen een pan met water aan de kook. Schil de aardappelen en kook ze in 15 min. gaar. Verwarm de rode kool volgens de aanwijzingen op de pot.
5
Verwijder de takjes tijm, laurierblaadjes en kruidnagel uit het vlees. Verdeel over de borden en serveer met de gekookte aardappelen en rode kool.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.