Print opties

Sluiten

Driekleurige vegetarische stamppot

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil de zoete aardappel en de pastinaak met een dunschiller en snijd in stukjes. Voeg samen met de pompoenblokjes toe aan een pan met water. Kook ongeveer 20 min. tot alles zacht is.
2
Maak ondertussen de knoflook en ui schoon en snipper fijn. Bak de ui en knoflook in de olie tot de ui glazig wordt. Spoel de linzen af en laat deze uitlekken. Hak ondertussen de cashewnootjes in kleine stukjes en snijd de lente-ui in dunne ringetjes.
3
Giet de aardappels, pastinaak en pompoen af. Houd een beetje kookvocht apart. Stamp met een stamper fijn. Voeg eventueel wat kookvocht toe als de stamppot te droog is. Roer vervolgens de knoflook en ui erdoorheen. Maak op smaak met peper en zout.
4
Serveer de stamppot met de linzen, gehakte cashewnootjes, cottage cheese en lente-ui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.