Print opties

Sluiten

Dubbele hamburger met gekarameliseerde ui

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
1
Pel en snijd de ui in plakken van 2 cm. Snijd de halve tomaat in plakken van 1 cm en snijd de paddenstoelenmix grof.
2
Verhit een pan met ½ van de olijfolie en bak de uienringen glazig. Voeg de bruine basterdsuiker toe, bak dit nog 3 min. zodat de basterdsuiker om de uienringen heen smelt en deze karamelliseren.
3
Verhit ondertussen de overige olijfolie in een andere pan en bak de hamburgers in 7 min. gaar. Haal de hamburgers uit de pan en leg de cheddarkaas op de burgers.
4
Bak de paddenstoelenmix 5 min. in de pan van de hamburgers. Breng op smaak met peper en zout en haal uit de pan.
5
Leg de hamburgers met kaas terug in de pan en laat de kaas met de deksel op de pan op laag vuur smelten. Verhit een droge pan en rooster het hamburgerbroodje goudbruin.
6
Verdeel de burgersauce over het hamburgerbroodje. Beleg het hamburgerbroodje met de helft van de romaine sla, tomaat en één hamburger. Herhaal deze stap met de rest van de romaine sla, tomaat en de hamburger. Verdeel de gekaramelliseerde ui en paddenstoelen erover. Leg het kapje erop en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.