Print opties

Sluiten

Eenpans gochujang gnocchi

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de rode ui. Pel de knoflook en hak fijn. Halveer de cherrytomaten.
2
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of hapjespan op middelhoog vuur en fruit de ui en knoflook 2 min. Voeg de cherrytomaten toe en bak 4 min. mee tot ze zacht worden.
3
Roer de gochujang erdoor en bak 1 min. mee. Schenk de kookroom in de pan en breng op smaak met peper en zout. Voeg de gnocchi toe en laat 8 min. zachtjes koken tot ze gaar en zacht zijn. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Roer de mozzarella erdoor.
4
Snijd de bosui in ringetjes. Serveer de gnocchi in diepe borden en garneer met bosui en sesamzaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.