Print opties

Sluiten

Eenpanscurry met spinazie en krieltjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verhit de olijfolie in een (wok)pan op middelhoog vuur en bak de voorgekookte krieltjes 5 min. Zijn de krieltjes nog hard? Verleng de baktijd tot de gewenste bite is bereikt. Voeg de currypasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en roerbak totdat de spinazie is geslonken.
2
Voeg de kokosmelk toe aan de pan, pers de limoen erboven uit en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag en laat 2 min. zachtjes koken. Roer de tuinerwten erdoor en breng het geheel op smaak met peper en zout.
3
Pluk de blaadjes van de koriander. Verdeel de curry over de borden en garneer met de koriander en sesamzaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.