Pel en snijd de knoflook fijn, halveer de cherrytomaten en snijd de zalmfilet in blokjes. Verwarm de olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook 2 min. op laag vuur.
2
Voeg de cherrytomaten toe en bak 2 min. mee. Voeg de zalmfilet toe en bak 2 min. mee terwijl je af en toe voorzichtig roert. Voeg de spinazie, erwten en zeekraal toe en bak 3 min. tot de spinazie is geslonken. Voeg de boursin en wat peper en zout toe. Roer tot een gladde saus.
3
Voeg het water en de ongekookte tagliatelle toe aan de pan. Breng aan de kook en laat op middelhoog vuur 5 min. koken met een deksel op de pan, tot de pasta gaar is. Roer regelmatig en voeg indien nodig extra water toe.
4
Snijd de dille fijn. Voeg toe aan de pasta en roer goed door. Snijd de citroen in partjes en serveer met de pasta.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.