Print opties

Sluiten

Eenpansrisotto met pompoen en rozemarijn

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Los het bouillonblokje op in het kokende water. Houd warm op laag vuur.
2
Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de pompoenstukjes en rozemarijn ca. 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de risottorijst toe en fruit tot de korrels glazig zijn.
3
Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg dan weer een scheut bouillon toe en herhaal dit tot de rijst gaar is. Dit duurt ca. 20 min.
4
Laat ondertussen de tomaten uitlekken en vang 2 el van de olie op. Snijd de tomaten in stukjes.
5
Schep, als de risotto gaar is, de tomaten en opgevangen olie erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.