Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in 6,5 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud water, pel en halveer ze.
2
Pel en snipper ondertussen de ui en pel en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook 3 min. op middelhoog vuur.
3
Voeg de rode currypasta toe en bak 2 min. mee tot de geuren vrijkomen. Voeg de tomatenblokjes en kokosroom toe en roer goed door. Breng op smaak met peper en zout.
4
Voeg de edamame boontjes toe en laat de saus 5 min. zachtjes pruttelen tot iets ingedikt. Voeg de gehalveerde eieren toe aan de saus en verwarm nog 2 min.
5
Bereid ondertussen de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de koriander grof.
6
Verdeel de curry over de borden, besprenkel met crispy chili olie en garneer met koriander. Serveer met flatbreads.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.