Print opties

Sluiten

Eierwrap met Chinese wokgroente

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwijder de zaadlijst van de rode peper en snijd de peper in halve ringen. Hak de peterselie grof.
2
Mix de eieren met de sambal, de helft van de rode peper en de peterselie tot een geheel met de staafmixer. Breng op smaak met zout.
3
Verhit een pan met 2/3 van de zonnebloemolie en bak de varkensreepjes Chinese stijl 2 min. Voeg de roerbakgroente Chinese stijl toe en bak dit nog 5 min. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verhit ondertussen een pan met water en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
5
Verhit een pan met de overige zonnebloemolie en bak ¼ deel van het eimengsel goudbruin en gaar. Herhaal dit nog 3 keer zodat je 4 eierwraps hebt.
6
Verdeel de eierwraps over de borden en verdeel hier de rijst en varkensreepjes Chinese stijl en groenten over. Garneer de eierwraps met de rest van de peterselie en rode peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.