Print opties

Sluiten

Enchiladas met kip

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de ui.
2
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui 2 min. aan. Voeg de kipfilet toe en bak in 5 min. rondom aan.
3
Draai het vuur laag, voeg het knoflookpoeder, komijnzaad, de helft van de chilivlokken en tomatenblokjes toe. Breng aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken.
4
Spoel de zwarte bonen onder stromend water en laat goed uitlekken. Voeg de spinazie toe aan de tomatensaus en laat 3 min. meekoken. Voeg ook de zwarte bonen toe.
5
Vul de tortillawraps met de kip, spinazie en zwarte bonen en rol de wraps dicht. Houd hierbij 4 eetlepels saus, zonder vulling, apart.
6
Leg de wraps in een passende ovenschaal en verdeel de saus over de wraps. Verdeel de geraspte kaas over de tomatensaus. Strooi de rest van de chilivlokken over de kaas. Bak de enchiladas 10 tot 15 min. in de oven.
7
Pluk ondertussen de koriander en hak grof. Maak de enchiladas af met koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.