Snijd de biefstuk in reepjes, meng met de cajunkruiden en 1/3 van de zonnebloemolie. Laat minimaal 20 min. marineren.
2
Verwijder ondertussen de zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in reepjes. Pel de rode ui en snijd in halve ringen. Snijd de tomaat in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens in blokjes. Meng de Griekse yoghurt, sriracha en blokjes tomaat tot een saus. Snijd de limoen in partjes. Pluk de takjes koriander.
3
Verhit de rest van de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de paprika en rode ui in 3 min. beetgaar en schep uit de pan. Bak de biefstukreepjes in dezelfde pan, 2 tot 3 min. op hoog vuur.
4
Beleg de tortillawraps met gemengde sla, paprikareepjes, biefstuk en saus. Garneer met de koriander en serveer met een partje limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.