Snijd de aubergine in blokjes. Pel de knoflook en hak fijn. Halveer en ontpit de avocado en snijd vervolgens in blokjes.
2
Meng de aubergine samen met de ketjap manis, appelazijn en sojasaus in een kom. Voeg ook de knoflook, gemberpoeder en maïzena toe. Meng alles goed door elkaar.
3
Verhit de helft van de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Doe de aubergine in de pan en bak ongeveer 8 min., tot de aubergine zacht is. Laat even afkoelen.
4
Bak ondertussen de falafel burgers in de resterende olijfolie op middelhoog vuur. Draai de burgers na 3-5 min. om. Leg ze vervolgens op een bord met keukenpapier zodat ze wat vet van de olie verliezen.
5
Snijd de rode kool in repen. Bak ondertussen het naanbrood volgens aanwijzingen op de verpakking.
6
Snijd de burgers in reepjes. Vul een diep bord met de gemengde sla. Verdeel de aubergine, reepjes falafel burger, avocado blokjes, rode kool en hummus over de sla. Garneer met granaatappelpitjes en serveer de bowls met naanbrood.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.