Print opties

Sluiten

Falafelcurry met spinazie en naan

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en pers uit. Hak de gember fijn.
2
Verhit de helft van de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de falafel rondom goudbruin. Haal uit de pan en houd apart.
3
Verhit de overige olijfolie in dezelfde pan en fruit de ui en gember. Voeg de spinazie met wat peper en zout toe en bak totdat de spinazie is geslonken. Voeg de knoflook, gezeefde tomaten, kokosmelk en garam masala toe. Mix door elkaar en laat nog 5 min. pruttelen. Voeg de laatste 2 min. de falafel toe om mee te verwarmen.
4
Verwarm ondertussen de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de koriander grof.
5
Serveer de falafelcurry met de naan en garneer met de koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.