Snijd de limoen in partjes en snijd 1 zijde 2 cm tussen de schil en het vruchtvlees in zodat de schil een stukje los komt van het vruchtvlees. Zo blijft het limoenpartje mooi aan het glas hangen.
2
Verdeel de gecondenseerde melk over de glazen, verdeel vervolgens de likeur over de glazen door deze langs een lepel in het glas te schenken.
3
Schuim de melk warm op en zet ondertussen de espresso. Laat de geschuimde melk voorzichtig langs een lepel op de likeur in het glas lopen. Wacht ongeveer 30 sec. zodat de melk zich vormt in het glas en schenk hier met behulp van een lepel de koffie bij.
4
Garneer de koffie met kaneel door een zeef over de bovenkant van de koffie te strooien. Zet als laatste het limoentje op de rand van het glas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.