Print opties

Sluiten

Feestelijke gourmettafel met satésaus

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C en zet de roomboter buiten de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen.
2
Snijd 3/4 van de komkommer in dunne plakjes en de overige komkommer in blokjes van 2 cm. Snijd de paprika in reepjes en de champignons in plakjes.
3
Rooster de pijnboompitten voor 5 min. in de oven tot goudbruin. Meng ondertussen de Verstegen Mix voor Kruidenboter met de roomboter.
4
Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking in de voorverwarmde oven. Verwarm de Verstegen Satésaus Hot volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Maak een salade van de ijsbergsla, pijnboompitten, gedroogde tomaten en de komkommerblokjes.
6
Snijd de zalm in stukjes van 3cm, verdeel deze vervolgens samen met de kipsaté, vega gehaktballetjes en garnalen over verschillende bakjes en borden. Verdeel de gesneden paprika, champignons, plakjes komkommer en cherrytomaten over andere bakjes/borden.
7
Serveer vervolgens alles op tafel. De zonnebloemolie gebruik je voor in de gourmetpannetjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.