Zorg ervoor dat het water lauwwarm is. Meng het water met de bloem, olijfolie en zout. Kneed ongeveer 10 min. tot het deeg elastisch is.
2
Verwarm de oven voor op 250°C. Verdeel het deeg in gelijke delen, 1 deel per persoon en rol ieder deel uit op een apart stuk bakpapier, tot niet meer dan 3 mm dik.
3
Meng de zure room met de truffeltapenade. Rasp de Parmezaanse kaas grof. Pel de rode ui en snijd in ringen.
4
Verdeel de zure room over het deeg, laat 1 cm van de randen vrij. Verdeel de helft van de Parmezaanse kaas over de zure room. Verdeel de rode ui ringen over de zure room. Bak de flammkuchen in 10 tot 12 min. gaar en krokant.
5
Verdeel de rucola, carpaccio, de rest van de Parmezaanse kaas en pijnboompitten over de flammkuchen na het bakken. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.