Print opties

Sluiten

Flammkuchen met maïs

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 230°C. Rol het deeg uit, plaats op het rooster en bak de bodem ca. 3 min. voor totdat het een beetje bruint en opbolt.
2
Pel en snijd de rode ui in halve ringen en halveer de cherrytomaten. Roer de crème fraiche los met wat zwarte peper. Laat de maïs uitlekken.
3
Bestrijk de flammkuchen met de crème fraîche. Beleg de flammkuchen met de rode ui, spinazie, maïs en cherrytomaten en verdeel de geraspte kaast erover.
4
Bak de flammkuchen 10-15 min. in de oven. Brokkel de feta over de flammkuchen en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.