In samenwerking met:
Flammkuchen Met Mais
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Flammkuchen met maïs

Ken jij Hak in pak al? Om het eten van peulvruchten nog makkelijker te maken, heeft HAK iets nieuws: je favoriete boontjes in handige, kleurrijke pakjes. In dit recept gaan we voor maïs uit pak. Heerlijk in combinatie met de frisse cherrytomaten en verse spinazie op een knapperige bodem van flammkuchen!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept flammkuchen met maïs

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 230°C. Rol het deeg uit, plaats op het rooster en bak de bodem ca. 3 min. voor totdat het een beetje bruint en opbolt.
2
Pel en snijd de rode ui in halve ringen en halveer de cherrytomaten. Roer de crème fraiche los met wat zwarte peper. Laat de maïs uitlekken.
3
Bestrijk de flammkuchen met de crème fraîche. Beleg de flammkuchen met de rode ui, spinazie, maïs en cherrytomaten en verdeel de geraspte kaast erover.
4
Bak de flammkuchen 10-15 min. in de oven. Brokkel de feta over de flammkuchen en serveer.

Aan de slag met HAK Maïs

HAK Maïs is heerlijk knapperig en van nature zoet van smaak. Het is de ideale verrijking van iedere warme of koude maaltijd en de combinaties zijn eindeloos: heerlijk in je salade, wrap of in je poké bowl. Dit product is geschikt voor vegetarisch recepten of een veganistisch dieet. De verpakking is makkelijk stapelbaar waardoor ze ook perfect in je voorraadkast passen.

Flammkuchen met mais is een verrukkelijke en voedzame optie die perfect is voor een lunch of diner. Dit flammkuchen recept combineert de zoete smaak van maïs en de romige smaak van crème fraîche en feta, waardoor een heerlijke balans van smaken ontstaat. Naast de maïs voegt de feta een heerlijke zoute en romige smaak toe. Feta is een Griekse kaas gemaakt van schapen- of geitenmelk en heeft een karakteristieke smaak die goed samengaat met mais.

Naast HAK Maïs zijn er nog meer kleurrijke pakjes met jouw favoriete boontjes! Denk bijvoorbeeld aan linzen, kidneybonen of kikkererwten. Voeg de linzen bijvoorbeeld toe aan een frisse salade, zoals deze salade met linzen, feta en zongedroogde tomaat, voeg kidneybonen toe aan een vegetarische tortilla met bloemkool, bonen en romige koolsla of ga voor kikkererwtencurry met rijst. Zo zie je maar weer dat je bij veel verschillende gerechten bonen kan toevoegen. Van makkelijke ovengerechten en zoete aardappel recepten tot recepten uit de slowcooker of recepten uit de airfryer, bonen zijn altijd te gebruiken! Waar ga jij je favoriete pak bonen aan toevoegen?

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via