Ken jij Hak in pak al? Om het eten van peulvruchten nog makkelijker te maken, heeft HAK iets nieuws: je favoriete boontjes in handige, kleurrijke pakjes. In dit recept gaan we voor maïs uit pak. Heerlijk in combinatie met de frisse cherrytomaten en verse spinazie op een knapperige bodem van flammkuchen!
HAK Maïs is heerlijk knapperig en van nature zoet van smaak. Het is de ideale verrijking van iedere warme of koude maaltijd en de combinaties zijn eindeloos: heerlijk in je salade, wrap of in je poké bowl. Dit product is geschikt voor vegetarisch recepten of een veganistisch dieet. De verpakking is makkelijk stapelbaar waardoor ze ook perfect in je voorraadkast passen.
Flammkuchen met mais is een verrukkelijke en voedzame optie die perfect is voor een lunch of diner. Dit flammkuchen recept combineert de zoete smaak van maïs en de romige smaak van crème fraîche en feta, waardoor een heerlijke balans van smaken ontstaat. Naast de maïs voegt de feta een heerlijke zoute en romige smaak toe. Feta is een Griekse kaas gemaakt van schapen- of geitenmelk en heeft een karakteristieke smaak die goed samengaat met mais.
Naast HAK Maïs zijn er nog meer kleurrijke pakjes met jouw favoriete boontjes! Denk bijvoorbeeld aan linzen, kidneybonen of kikkererwten. Voeg de linzen bijvoorbeeld toe aan een frisse salade, zoals deze salade met linzen, feta en zongedroogde tomaat, voeg kidneybonen toe aan een vegetarische tortilla met bloemkool, bonen en romige koolsla of ga voor kikkererwtencurry met rijst. Zo zie je maar weer dat je bij veel verschillende gerechten bonen kan toevoegen. Van makkelijke ovengerechten en zoete aardappel recepten tot recepten uit de slowcooker of recepten uit de airfryer, bonen zijn altijd te gebruiken! Waar ga jij je favoriete pak bonen aan toevoegen?
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment