Print opties

Sluiten

Flammkuchen met pompoen en Manchego

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 220°C (boven- en onderwarmte). Rol het flammkuchendeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de crème fraîche en gekarameliseerde uienchutney over de bodem.
2
Schil de pompoen, verwijder de pitten en snijd in dunne plakjes. Verdeel over de bodem. Rasp de Manchego kaas. Ris de takjes van de tijm. Garneer de flammkuchen met de Manchego, oregano, pijnboompitten, tijm en wat peper en zout. Bak de flammkuchen 30 min. in het midden van de oven goudbruin en krokant.
3
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Haal de flammkuchen uit de oven, garneer met de bosui, snijd in stukken en serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.