Print opties

Sluiten

Flammkuchen van matzes met gerookte zalm

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met water aan de kook voor de aspergetips. Snijd 1 cm van de onderkant van de aspergetips af. Kook de aspergetips in 3 min. beetgaar en spoel koud.
2
Verwarm de oven voor op 220°C. Besmeer de matzes met crème fraîche. Snijd de prei in dunne ringen en spoel onder stromend water. Verdeel de prei over de crème fraîche. Bak de matzes 5 min. in de oven.
3
Pel intussen de rode ui en snijd in dunne ringen. Verdeel de rode ui en aspergetips over de matzes en bak nogmaals 3 min. in de oven.
4
Pluk intussen de takjes dille. Verdeel na het bakken de gerookte zalm over de matzes en maak af met takjes dille.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.