Print opties

Sluiten

Flat croissant

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Smelt de witte chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de witte chocolade gesmolten is.
2
Rol de croissants plat met een deegroller. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en leg hier de croissants in. Vul een steelpan met water. Leg een stuk bakpapier over de croissants in de pan en druk ze nog een keer stevig plat met de pan met water. Draai de croissants om en herhaal totdat de croissants helemaal plat zijn.
3
Haal de croissants uit de pan en verdeel de witte chocolade over de onderkanten van de croissants. Verkruimel de frambozen over de chocolade. Laat 20 min. uitharden op een rooster tot de chocolade hard is geworden.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.