Print opties

Sluiten

Flat iron steak met maïssalade

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de krieltjes en spoel af onder koud water. Pel en snijd de knoflook grof.
2
Verhit een pan met de olijfolie en bak de flat iron steak en knoflook 10 min. Draai het vlees halverwege de baktijd om. Laat de flat iron steak voor het aansnijden 5 min. rusten in aluminiumfolie.
3
Verdeel ondertussen de krieltjes en maïskolven over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 20 min. in de oven. Snijd vervolgens de maïs van boven naar beneden van de kolf.
4
Maak de sugarsnaps schoon. Verhit een pan met 3 cm water en stoof de sugarsnaps 5 min.
5
Verdeel de krieltjes, maïs en sugarsnaps over de borden. Snijd de flat iron steak in stukken en leg het vlees bovenop.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.