Kook de glasnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Zet alle ingrediënten klaar in bakjes.
2
Vul een groot, diep bord met een klein laagje water. Leg 1 rijstvel in het water en laat 1 min. intrekken. Haal het vel uit het water en leg op een snijplank. Leg in het midden van het rijstvelletje 2 eetbare bloementjes met de bloemkant naar beneden. Leg hier in de breedte een tiende deel van de glasnoedels op. Houdt aan de zijkanten ongeveer 4 cm vrij. Herhaal dit met alle rijstvellen.
3
Leg op de glasnoedels wat botersla. Doe hetzelfde met de rode kool, julienne wortel en 1 takje koriander. Vouw de zijkanten van de rijstvellen dicht en rol op. Doe dit ook voor de overige rijstvellen en zorg dat je de ingrediënten evenredig verdeeld.
4
Verwarm de pindasaus en serveer de spring rolls koud met lauwwarme pindasaus.
Tip
Eetbare bloemen kun je online bestellen of bij een groothandel kopen. Natuurlijk zijn deze spring rolls ook lekker zonder eetbare bloemen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.