Focaccia sandwich met pistache pesto, burrata en rosbief
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Pel de pistachenoten en rooster kort in een droge koekenpan tot ze licht beginnen te kleuren. Laat afkoelen. Pluk de blaadjes van de basilicum en pel de knoflook. Voeg de pistachenoten, basilicum, knoflook, 5/6 van de Parmezaanse kaas, olijfolie en peper en zout toe aan de hakmolen en mix tot een grove pesto.
2
Rooster de focaccia in een grillpan voor 4 min. totdat deze krokant is. Scheur de burrata in stukken over de onderste helfst van de focaccia. Beleg met rucola, gevolgd door de rosbief, zongedroogde tomaten en overige Parmezaanse kaas. Besmeer de bovenkant van de focaccia royaal met de pistache pesto. Dek de onderste helft focaccia af met de bovenste helft focaccia en druk licht aan. Snijd in stukken en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.