Print opties

Sluiten

Freekeh salade met gegrilde kip, granaatappelpitten en za’atar

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Bereid de freekeh volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Meng ½ van de olie met het Verstegen Zeezout en 1/3 van de Verstegen World Spice Blend Za’atar. Verdeel dit over de kip en meng goed. Verhit een grillpan en gril de kip 8 min. per kant. Snijd in lange plakken.
3
Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken. Snijd de peppadews doormidden.
4
Meng de resterende olie met de resterende Verstegen World Spice Blend Za’atar tot een dressing.
5
Verdeel de sla over de borden, gevolgd door de freekeh, gegrilde kip, avocado en de papadews. Brokkel de geitenkaas en verdeel over de salade. Maak af met de dressing.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.