Verwarm de oven en frituur voor op 180°C. Snijd de harde onderkant van de spruiten, verwijder de buitenste blaadjes en halveer. Ris de blaadjes van de tijm. Pel de knoflook en snijd fijn.
2
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de fricandeaurollade in 7 min. rondom goudbruin. Haal uit de pan en leg met de spruiten op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel 2 el olijfolie en de helft van de tijm over de spruiten, breng op smaak met peper en zout en zet 30 min. in de oven. Voeg de laatste 5 min. de walnoten toe en rooster mee.
3
Bak in de pan van de rollade de knoflook in de roomboter glazig. Voeg de grove mosterd toe en blus af met de witte wijn en kookroom. Breng aan de kook.
4
Roer de honing door de mosterdsaus en breng op smaak met peper en zout.
5
Verhit een pan met de overige olijfolie en bak de opbakaardappelen ui paprika op matig vuur gedurende 12-15 min. tot ze goudgeel zijn. Regelmatig omscheppen.
6
Leg de fricandeaurollade op een schaal en verdeel hier de spruiten, walnoten en granaatappelpitjes omheen. Verdeel de mosterdsaus over de fricandeaurollade en garneer met de rest van de tijm. Serveer met de aardappelpartjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.